Студія краси MONREAL в місті Львів отримала нагороду від компанії «Знак Якості» за перемогу в конкурсі "Найякісніші послуги року"!

У сучасному світі високі вимоги і до жіночої, і до чоловічої зовнішності. Привабливість - не тільки природний дар, а результат щоденної праці над собою, і краще за все в цій справі довіритися фахівцям. Одного разу відвідавши Mon Real beauty studio в місті Львів і, ви вже не зможете відмовити собі в задоволенні професійного догляду. Тим більше що тільки систематичне відвідування MONREAL гарантує чудовий результат.

Студія краси MONREAL - це територія краси, стилю, люксових брендів і якісного догляду. Тут знають, як зробити вас красивіше, впевненіше в собі і як підняти вам настрій. В умілих руках майстрів розцвітають всі: і юні дівчата, і зрілі жінки.Пройти курс Догляду можуть і чоловіки. Кожен клієнт отримує саме той результат, на який розраховує і навіть більше.

У салоні цінують вашу індивідуальність і застосовують персональний підхід.

Компанія Знак Якості нагородила керівника Іванову Наталію Мар'янівну почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості», а також вручили Студії краси MONREAL штамп «Гарантія Якості»! Вітаємо з гідною і бравою перемогою у конкурсі. Нехай це буде далеко не остання перемога, хай життя подарує вам ще багато можливостей проявити себе і завоювати шану, повагу, масу нагород і призів.

пр-т. Чорновола, 67бм. Львів

тел: 096 646 38 81, 099 646 38 81