Розкажемо ,як економити шампунь. Або як правильно мити голову! Після процедури і не тільки!

По-перше запам’ятайте,що ми миємо не волосся,а шкіру голови! Даємо детальну покрокову інструкцію,як правильно мити ШКІРУ ГОЛОВИ!

Перед миттям обов`язково розчісуйте волосся! Це покращить сам процес миття і подальше розчісування!

Волосся,особливо нарощуванне потрібно мити стояче,не нахиляючи голову вниз! Заплутаність-нагрузка на цибулину!

Змочіть волосся як слід теплою водою(~40*)так,щоб воно було мокре, від коренів до кінчиків! Саме при -40* температурі ,краще розчиняється шкірне сало і бруд !

Налийте небагато органічного шампуню з декількома краплями води у лодонь і спіньте. Нанесіть шампунь, безпосередньо на корені і шкіру голови.На довжину не потрібно,їм хватить стікаючої піни! Нанесений шампунь по довжині пересушить волосся!Потрібно!?-Ні! Масажуйте подушечками пальців(не нігтями)від вуха до вуха,від центру до потилиці, приблизно 1-2 хвилини по всій голові.

Безсульфітні шампуні погано піняться,їм потрібен час,щоб виштовхнути бруд, не потрібно виливати на себе всю банку

Повністю змийте теплою(ближче прохолодною)водою (-30*). Прохолодна вода стимулює кровообіг шкіри голови, що, в свою чергу, надає волоссю здоровий блиск і сприяє їх зростанню.

Обполіскуйте волосся ретельно, до легкого «скрипу» під пальцями. Якщо змити шампунь не до кінця, волосся швидко потьмяніє і стане брудним.

Не тріть і не вичавлюйте вимите волосся. Не бажано терти вимите волосся, оскільки це призводить до їх пошкодження. Достатньо злегка промокнути їх махровим рушником рухами. При бажанні можна обернути голову рушником на 5-10 хвилин. Це позбавить ваші волосся від надлишків вологи.

Якщо Ви миєте волосся не кожний день, то за один раз волосся вимити неможливо! Перше миття забирає бруд і жирність, друге-більш глибоку чистку.

Ось здавалось б,що такого «помити голову»? Але багато хто, робить це неправильно!

А Ви правильно миєте голову?