Технологія фарбування AirTouch дослівно перекладається як «дотик повітря». Волосся перед обробкою поділяють на пасма, а потім обдувають струменем повітря з фена, так, щоб від кожної прядки залишилося приблизно 30-50% початкового об'єму.

Для ще більш природного ефекту “злегка відросло волосся" і продовження часу між фарбування у MonReal застосовують технологію «омбре», тобто прикореневу зону затемнюють. При цьому лінії переходів намагаються робити максимально розмитими: ніяких смуг, ніяких контрастів. За допомогою техніки можна досягти різних результатів: як природного ефекту вигорілого на сонці волосся, так і ніжних кольорових відтінків. Сучасні барвники дозволяють домогтися цього навіть без попереднього знебарвлення, зберігаючи здоровий блиск і щільність волосся.

Техніка airtouch є універсальною:

Підходить дівчатам практично з будь-яким відтінком, структурою і довжиною волосся. Найбільш виграшно виглядає на довгій прямій стрижці.

Може виконуватися на природних світлому, русявому і темному, а також раніше забарвленому волоссі. Дозволяє створювати бажаний світлий або більш темний відтінок.

Буде доречна в офісі (підкреслить доглянутість волосся бізнес-вумен), приверне увагу на тренуванні, молодіжній вечірці.

Переваги фарбування в техніці airtouch у Студії краси Mon Real.

Мелірування airtouch вибирають не тільки тому, що такий вид фарбування волосся є трендом 2018 року, а й через переваг, які воно забезпечує. Серед найбільш важливих:

Відсутність вікових обмежень: підходить як юним леді, так солідним дамам.

Бережливе ставлення до волосся: освітлюється і забарвлюється не весь об’їм, а тільки виділені пасма.

Візуальне збільшення об’єму волосся: створюється за рахунок отримання тоненьких відблисків.

Омолоджуючий ефект: завдяки колірним контрастам обличчя стає свіжішим.

Тривалий результат. Відростаюче коріння непомітне, що дозволяє збільшити інтервали між відвідинами стиліста.

Можливість домогтися ефекту сяючого волосся (при правильному підборі поєднуються темні та світлі відтінки).

Де зробити фарбування в стилістиці airtouch у Львові?

Хочете спробувати airtouch - фарбування волосся в сріблясто-сірі або інші модні тони?Звертайтеся до стилістів студії краси Mon Real. На наших сторінках у соцмережах Ви знайдете фото і відео наших робіт, які підтвердять: ми вміємо робити красу!

https://www.facebook.com/-Mon-Real-

https://www.instagram.com/mon_real_beauty_studio/