Процедура мінералізації волосся у Львові в Салоні краси Mon Real полягає в нанесенні особливої суміші, що складається із насіння льону. Насіння льону здавна славилося своїм чудодійним ефектом відновлення, до того ж не тільки волосся, але й шкіри вцілому. На сьогоднішній день відомі різні рецепти масок із льону, але повторити їх в домашніх умовах досить важко. До того ж, у склад препарату, який використовується для мінералізації волосся у Львові, присутні й інші компоненти.

Як відбувається процедура мінералізації волосся в Салоні краси Мон Реаль у Львові? Волосся ретельно миють і очищають від забруднення та наносять тягучу суміш на всю довжину. Через деякий час волосся акуратно промивають і висушують за особливою технологією. В результаті ми відразу ж бачимо ефект. Волосся насичується корисними речовинами, звідси і назва «мінералізація». Буквально збагачені вітамінами й мікроелементами, сухі та посічені кінчики миттєво перетворюються в блискучі, локони дихають здоров'ям, а неслухняні пасма, немов за помахом чарівної палички, стають гладкими.

Вже з назви “мінералізація влосся” зрозуміло, що процедура рекомендована для сухого і пошкодженого волосся. А ось для жирним волоссям ми мінералізацію не радимо, щоб не втратити обєм і не обтяжувати Ваше волосся.

Звертайтеся в MonReal у Львові і фахівці нашого салону підберуть підберуть відновлюючу процедуру для волосся, яка підійде саме для Вас.

Деталі: (099)646-38-81 та (096)646-38-81