Глибоке відновлення волосся інфрачервоною праскою у Львові - це салонна процедура, здатна навіть за один сеанс значно покращити стан пошкодженого волосся. Завдяки ультразвуку молекули відновлюючого бальзаму проникають всередину волосини, а інфрачервоне випромінювання надійно запечатує поживні речовини всередині.

Відразу після процедури волосся стає гладеньким, блискучими і дуже приємним на дотик. Процедура практично не має протипоказань. Ефект буде максимально виражений на пошкодженому волоссі. Не варто плутати відновлення інфрачервоною праскою із кератиновим випрямляння, адже праска не випрямляє волосся. Інноваційна інфрачервона праска з ультразвуковим випромінюванням допоможе захистити волосся після фарбування і відновити структуру волосся через часту сушку феном, при посічених кінчиках волоссята для отримання додаткового об’єму.

Лікування волосся холодним інфрачервоним випромінюванням в Студії краси MonReal.

Перед процедурою стиліст миє голову клієнці відновлюючим шампунем, щоб очистити його від залишків засобів для укладки, шкірного сала і вуличного пилу. Для відновлення використовується спеціальна олія і лосьйон, збагачені кератином та морським колагеном. Одержаний мус стиліст Салону MonReal наносить на вологе волосся та обробляє його холодними щипцями. Щипці оснащені інфрачервоною і ультразвуковою пластинами. Продукти догляду розбиваються на більш дрібні молекули, які проникають в структуру волосся максимально глибоко. Після повної обробки холодною інфрачервоною прасочкою, волосся промиваються під струменем теплої води, сушать і вкладають.

Переваги лікування волосся холодним інфрачервоним випромінюванням в Студії краси Мон Реаль у Львові:

  • в процесі роботи поверхня прасування залишається холодною, що виключає перегрів та пошкодження волосся і опіки рук;
  • підтримується колір фарбованого волосся;
  • волосся стає шовковистим, пружним, гладеньким і міцним;
  • відсутні протипоказання;
  • помірна ціна.

Якщо Ви хочете покращити якість Вашого волосся, то використання цієї безпечної та ефективної процедури в Студії краси MonReal буде дуже корисною для вас. Підтвердженням цьому слугують численні позитивні відгуки жінок, що вже випробували ультразвукове лікування волосся холодною праскою у Львові.

Деталі за телефонами: +380(96)646-38-81, +380(99)646-38-81