Кератинове відновлення волосся у Львові - це процедура нанесення на волосся спеціальних речовин, які вирівнюють структуру волосся під впливом високих температур. Наше волосся щодня піддається різного роду пошкодженям: вплив високих температур, вуличний пил, механічні пошкодження. Кератинування волосся в Мон Реаль м'яко і надійно відновлює структуру кожної волосинки.

Процедура нескладна — спочатку перукар глибоко очищує волосся від пилу і засобів укладки. Потім наносить кератиновий відновник, чекає близько півгодини і сушить волосся гарячим феном. Під впливом високих температур кератин проникає в структуру волосся. Тривалість однієї процедури зазвичай займає 1,5 - 2,5 години в залежності від довжини і густоти волосся. Залежно від стану волосся майстер Салону краси MonRean скаже скільки разів Вам потрібно буде повторити цю процедуру.

Після проведення кератинового відновлення структури волосся в Студії краси MonReal не можна три дні мити голову, кератин буде ще кілька днів закріплюватися на волосині, тому змивати його вкрай небажано. Щоб не пошкодити структуру волосся не рекомендується ніяких механічних пошкоджень (шпильки, гумки, прасочки). Для подальшого догляду перукарі в радять купувати професійні засоби: шампуні, бальзами, маски і т д. з кератином. Придбати якісну косметику для волосся від бренду Luxliss у Львові пропонуємо в Салоні краси Мон Реаль.

Кератинування волосся від німецького бренду Luxliss у Мон Реаль надає волоссю здорового вигляду, робить його прямим і шовковистим. Після цього волосся стає більш стійким до впливу вологи, Ви швидше і легше робитимете укладку. Кератинування застосовують для всіх типів волосся, а його ефект помітний вже після першої процедури.

Переваги кератинового відновлення волосся в Студії краси MonReal:

  • підходить для всіх типів і кольорів волосся;
  • якісна німецька косметика від Luxliss;
  • лікування та виправлення волосся;
  • волосся стає гладким, шовковистим і блискучим;
  • зникає пухнастість, пористість волосся;
  • ефект тримається до 6 місяців (при правильному догляді).

Запис на кератинове відновлення волосся в MonReal за номерами +380(96)646-38-81, +380(99)646-38-81